FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse

FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 portions

Υλικά

  • de brie de Nangis, coupé en gros morceaux
    250 g
  • de lait
    150 g
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    200 g
  • de croûtons
    90 g
  • de truffe fraîche détaillée en brunoise fine
    10 g
  • de ciboulette fraîche ciselé
    ¼ bouquet
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 352 kcal / 1458 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 29 g
Υδατάνθρακες 10 g
Φυτικές ίνες 1.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων