Συσκευές & Αξεσουάρ
Samke harra
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Tahini sauce
-
pine nuts40 g
-
olive oil for frying
-
garlic cloves2
-
tahini (see Tips)120 g
-
lemon juice50 g
-
warm water150 g
-
chilli powder¼ tsp
-
sea salt½ - 1 tsp
-
freshly ground pepper¼ tsp
Steamed fish
-
olive oil1 tbsp
-
skinless snapper fillets (approx. 4 fillets)600 - 700 g
-
lemon juice1 tbsp
-
sea salt to season
-
freshly ground pepper to season
-
water500 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped for garnishing2 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
768.9 mg
Πρωτεΐνη
43.2 g
Θερμίδες
1930.1 kJ /
459.6 kcal
Λιπαρά
30.4 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.9 g
Υδατάνθρακες
1.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Varoma: Global flavours
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTeriyaki salmon bowl
1ωρ. 15 λεπτ.
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 λεπτ.
Steamed salmon with broccoli pesto
25 λεπτ.
Mango salmon bowl
40 λεπτ.
Prawn stir-fry
25 λεπτ.
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1ωρ.
White fish and lemon risotto
30 λεπτ.
Curry coconut fish with spiced lentils
30 λεπτ.
Sicilian prawn salad
40 λεπτ.
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Καμία βαθμολογία
Moules Marinière (mussels)
35 λεπτ.
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 λεπτ.