Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
14 portions
Υλικά
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
ghee plus extra, melted, for brushing (see Tips)80 g
-
natural yoghurt2 tbsp
-
water50 g
-
salt1 tsp
Filling
-
fresh coriander leaves and stalks only8 sprigs
-
carrot cut into quarters100 g
-
potato cut into cubes (3 cm)100 g
-
fresh green chillies trimmed and cut into halves2
-
frozen green peas100 g
-
olive oil1 tbsp
-
ginger paste (see Tips)3 tsp
-
black mustard seeds1 tsp
-
fresh curry leaves10 - 20
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
Kashmiri chilli powder¼ tsp
-
lemon juice1 ½ tbsp
-
salt¼ - ½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
275.5 mg
Πρωτεΐνη
3.8 g
Θερμίδες
682.5 kJ /
162.5 kcal
Λιπαρά
8.6 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.2 g
Υδατάνθρακες
17.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMixed tomato and labne salad
24h 20min
Grain salad lettuce cups
1h 55min
Pork and prawn dumplings
55min
Chilli and garlic prawns
1h 10min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1h
Rice salad with warm mustard dressing
1h 40min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Chicken Waldorf salad
40min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1h