Συσκευές & Αξεσουάρ
Samosas
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
24 portions
Υλικά
Pastry
-
water260 g
-
ghee (see Tips)20 g
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
salt½ tsp
Filling
-
red onion cut into quarters100 g
-
fresh long green chillies trimmed2 - 3
-
fresh coriander leaves and stalks5 sprigs
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
lemon juice2 tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
lamb mince300 g
-
ground black pepper1 tsp
-
cumin seeds1 tbsp
-
ground coriander1 ¼ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
garlic paste (see Tips)3 tsp
-
ginger paste (see Tips)3 tsp
-
garam masala (see Tips)1 tbsp
Assembly
-
plain flour for dusting
-
vegetable oil for frying1250 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
212.1 mg
Πρωτεΐνη
5.2 g
Θερμίδες
768.3 kJ /
182.9 kcal
Λιπαρά
10.8 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.7 g
Υδατάνθρακες
16 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Grain salad lettuce cups
1 Std. 55 Min
Pork and prawn dumplings
55 Min
Chilli and garlic prawns
1 Std. 10 Min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 Min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 Std. 15 Min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 Std.
Rice salad with warm mustard dressing
1 Std. 40 Min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 Std. 30 Min
Chicken Waldorf salad
40 Min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 Std.