
Συσκευές & Αξεσουάρ
Samosas
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
24 portions
Υλικά
Pastry
-
water260 g
-
ghee (see Tips)20 g
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
salt½ tsp
Filling
-
red onion cut into quarters100 g
-
fresh long green chillies trimmed2 - 3
-
fresh coriander leaves and stalks5 sprigs
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
lemon juice2 tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
lamb mince300 g
-
ground black pepper1 tsp
-
cumin seeds1 tbsp
-
ground coriander1 ¼ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
garlic paste (see Tips)3 tsp
-
ginger paste (see Tips)3 tsp
-
garam masala (see Tips)1 tbsp
Assembly
-
plain flour for dusting
-
vegetable oil for frying1250 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
212.1 mg
Πρωτεΐνη
5.2 g
Θερμίδες
768.3 kJ /
182.9 kcal
Λιπαρά
10.8 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.7 g
Υδατάνθρακες
16 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMini chicken kyivs
45min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1h 55min
Chicken Waldorf salad
40min
Fattoush with grilled haloumi
5h
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1h
Chilli paneer
30min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Versatile smooth soup
45min
Sicilian prawn salad
40min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Aussie potato salad
1h 30min