Łosoś z ryżem basmati i sosem koperkowym

Łosoś z ryżem basmati i sosem koperkowym

4.7 2.3K βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • wody
    1200 g
  • oliwy z oliwek
    20 g
  • soli
    1 ½ łyżeczki
  • ryżu basmati
    250 g
  • filetów z łososia, świeżych bez skóry i ości, pokrojonych na 4 kawałki (ok. 150 g każdy)
    600 g
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ łyżeczki
  • cebuli przekrojonej na pół
    60 g
  • ząbek czosnku
    1
  • masła
    10 g
  • śmietany, 36% tłuszczu
    400 g
  • koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona
  • koncentratu pomidorowego
    35 g
  • koperku, świeżego tylko liście, posiekane
    2 gałązki
    1 łyżeczka koperku, suszonego
  • suszonych płatków chili (προαιρετικό πεδίο)
    1 - 2 szczypty
  • skrobi kukurydzianej
    1 czubata łyżeczka

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 960.6 kcal / 4019 kJ
Πρωτεΐνη 37.6 g
Λιπαρά 64.6 g
Υδατάνθρακες 55.8 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 29.8 g
Νάτριο 1031.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων