Pulpo con puré de betabel y chile manzano

Pulpo con puré de betabel y chile manzano

3.3 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 porciones

Υλικά

  • chile manzano cortados por la mitad y sin semillas
    1 ½
  • limón amarillo cortado por la mitad
    1
  • hojas de laurel, secas
    2
  • de sal gruesa
    1 ½ cdas
  • de agua
    1500 g
  • de betabel pelado y cortado en cuartos
    500 g
  • de pulpo crudo mediano
    1
  • de azúcar
    80 g
  • de sal fina
    ½ cdita
  • de mantequilla sin sal
    60 g
  • pera cortada en rebanadas delgadas
    1
  • hierbabuena fresca para decorar

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 367 kcal / 1541 kJ
Πρωτεΐνη 22 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 41 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων