
Συσκευές & Αξεσουάρ
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Crumble
-
cornbread cut in pieces200 g
-
pitted black olives50 g
-
olive oil50 g
Filling
-
garlic cloves4
-
onions100 g
-
olive oil30 g
-
tomatoes quartered300 g
-
green pepper cut in pieces (1 cm)100 g
-
red pepper cut in pieces (1 cm)100 g
-
white wine20 g
-
dried bay leaf1
-
haddock fillets skinless, boneless (approx. 520 g)4
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
505 kcal /
2113 kJ
Πρωτεΐνη
29.9 g
Λιπαρά
27.6 g
Υδατάνθρακες
34.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

WHITE FISH
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSmoked Haddock and Spinach Tart
2 Std. 30 Min
Tuna Fishcakes
1 Std. 15 Min
Cod with citrus butter
50 Min
Salmon and Mushroom Rice
30 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Steamed Salmon Parcels
55 Min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min
Crispy Breaded Fish
35 Min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1 Std.
Baby-friendly Salmon Fishcakes
1 Std. 25 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40 Min