
Συσκευές & Αξεσουάρ
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Crumble
-
cornbread cut in pieces200 g
-
pitted black olives50 g
-
olive oil50 g
Filling
-
garlic cloves4
-
onions100 g
-
olive oil30 g
-
tomatoes quartered300 g
-
green pepper cut in pieces (1 cm)100 g
-
red pepper cut in pieces (1 cm)100 g
-
white wine20 g
-
dried bay leaf1
-
haddock fillets skinless, boneless (approx. 520 g)4
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
505 kcal /
2113 kJ
Πρωτεΐνη
29.9 g
Λιπαρά
27.6 g
Υδατάνθρακες
34.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

WHITE FISH
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 godz.
Prawn Curry
30 min
Mussels Mariniere
Brak ocen
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 godz. 40 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Quinoa Salmon Patties
1 godz. 20 min
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 min
Seafood Korma
40 min