
Συσκευές & Αξεσουάρ
Prawn and trout terrine with horseradish cream
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 25 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Terrine
-
oil spray for greasing
-
peeled raw prawns (approx. 180 g)20
-
hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked150 g
-
cream cheese120 g
-
egg1
-
egg yolk1
-
lemon juice40 g
-
ground black pepper2 pinches
-
pouring (whipping) cream70 g
-
water700 g
Horseradish cream
-
pouring (whipping) cream140 g
-
ground horseradish2 tbsp
-
fresh chives finely chopped, to serve6 sprigs
-
green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
-
micro herbs to serve
-
lemon wedges, to serve
-
bread of choice, to serve (optional)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
349.5 kcal /
1468.3 kJ
Πρωτεΐνη
19.8 g
Λιπαρά
25.7 g
Υδατάνθρακες
9.3 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
14 g
Νάτριο
764.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Varoma: Entertaining made easy
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChilli and cheese nachos
35 λεπτ.
Community fave brown rice salad
55 λεπτ.
Smoked salmon terrine
24ωρ. 25 λεπτ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Warm Mediterranean couscous salad
30 λεπτ.
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1ωρ. 10 λεπτ.
Greek Fava dip
50 λεπτ.
Greek cabbage salad
5 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1ωρ.
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2ωρ. 30 λεπτ.
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1ωρ.
Citrus seafood salad
1ωρ.