Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot carpaccio with burrata
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Beets
-
water1800 g
-
raw beetroots800 g
-
ice cold water to cool
-
rocket60 g
-
burrata cheese torn into pieces250 g
-
pomegranate arils (προαιρετικό πεδίο)2 tbsp
-
pecan nuts (προαιρετικό πεδίο)2 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
220.7 kcal /
923.3 kJ
Πρωτεΐνη
8.8 g
Λιπαρά
15.9 g
Υδατάνθρακες
11.6 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.5 g
Νάτριο
310.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Entertaining
30 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCommunity fave brown rice salad
55 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1ωρ.
Cecina and goat's cheese croquettes
9ωρ. 20 λεπτ.
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1ωρ. 10 λεπτ.
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1ωρ. 45 λεπτ.
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 λεπτ.
Jewelled quinoa salad
1ωρ. 35 λεπτ.
Parmesan gelato
4ωρ. 30 λεπτ.
Oysters Kilpatrick
15 λεπτ.
Crispy rice chicken salad with satay sauce
Καμία βαθμολογία
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
Green pea and feta hummus wraps
Καμία βαθμολογία