Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot carpaccio with burrata
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Beets
-
water1800 g
-
raw beetroots800 g
-
ice cold water to cool
-
rocket60 g
-
burrata cheese torn into pieces250 g
-
pomegranate arils (προαιρετικό πεδίο)2 tbsp
-
pecan nuts (προαιρετικό πεδίο)2 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
310.6 mg
Πρωτεΐνη
8.8 g
Θερμίδες
923.3 kJ /
220.7 kcal
Λιπαρά
15.9 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.5 g
Υδατάνθρακες
11.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1ωρ.
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1ωρ. 30 λεπτ.
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 λεπτ.
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1ωρ. 35 λεπτ.
Dukkah
25 λεπτ.
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1ωρ. 10 λεπτ.
Char siu bao pork buns
6ωρ. 35 λεπτ.
Fattoush with grilled haloumi
5ωρ.
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1ωρ.
Bacon and spring onion potato salad
1ωρ. 5 λεπτ.
Rice salad with warm mustard dressing
1ωρ. 40 λεπτ.
Warm Mediterranean couscous salad
30 λεπτ.