Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot carpaccio with burrata
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Beets
-
water1800 g
-
raw beetroots800 g
-
ice cold water to cool
-
rocket60 g
-
burrata cheese torn into pieces250 g
-
pomegranate arils (προαιρετικό πεδίο)2 tbsp
-
pecan nuts (προαιρετικό πεδίο)2 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
310.6 mg
Πρωτεΐνη
8.8 g
Θερμίδες
923.3 kJ /
220.7 kcal
Λιπαρά
15.9 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.5 g
Υδατάνθρακες
11.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChar siu bao pork buns
6ωρ. 35 λεπτ.
Patatas bravas with chorizo
1ωρ. 20 λεπτ.
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 λεπτ.
Chicken 65 and green chutney
1ωρ. 5 λεπτ.
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 λεπτ.
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 λεπτ.
Jalapeño poppers
35 λεπτ.
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2ωρ. 30 λεπτ.
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 λεπτ.
Spiced garlic prawns and calamari
15 λεπτ.
Mushroom cappuccino
25 λεπτ.
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1ωρ. 30 λεπτ.