Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot carpaccio with burrata
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Beets
-
water1800 g
-
raw beetroots800 g
-
ice cold water to cool
-
rocket60 g
-
burrata cheese torn into pieces250 g
-
pomegranate arils (προαιρετικό πεδίο)2 tbsp
-
pecan nuts (προαιρετικό πεδίο)2 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
310.6 mg
Πρωτεΐνη
8.8 g
Θερμίδες
923.3 kJ /
220.7 kcal
Λιπαρά
15.9 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.5 g
Υδατάνθρακες
11.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMexican corn salad
25 λεπτ.
Parmesan gelato
4ωρ. 30 λεπτ.
Peanut and soba noodle slaw
20 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
Sicilian prawn salad
40 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 λεπτ.
Pork and chicken terrine
3ωρ. 20 λεπτ.
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 λεπτ.
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 λεπτ.
Smoked salmon terrine
24ωρ. 25 λεπτ.
Roasted fennel dip
35 λεπτ.