Beetroot carpaccio with burrata

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 portions

Υλικά

Dressing
  • extra virgin olive oil
    70 g
  • white vinegar
    30 g
  • lemon juice
    15 g
  • Dijon mustard
    ½ tsp
  • maple syrup
    10 g
  • dried basil
    ½ tsp
  • sea salt to taste
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches
Beets
  • water
    1800 g
  • raw beetroots
    800 g
  • ice cold water to cool
  • rocket
    60 g
  • burrata cheese torn into pieces
    250 g
  • pomegranate arils (προαιρετικό πεδίο)
    2 tbsp
  • pecan nuts (προαιρετικό πεδίο)
    2 tbsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 220.7 kcal / 923.3 kJ
Πρωτεΐνη 8.8 g
Λιπαρά 15.9 g
Υδατάνθρακες 11.6 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.5 g
Νάτριο 310.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων