Polenta-Hendl-Eintopf

Polenta-Hendl-Eintopf

3.4 141 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • frische Petersilie (H), Blättchen abgezupft
    ½ Bund
  • Karotten (E), in Stücken
    350 g
  • Pastinakenwurzeln (F), in Stücken
    150 g
  • Wacholderbeeren (F)
    4
  • grüne Erbsen, tiefgekühlt (E), siehe Tipps
    80 g
  • Wasser (W)
    800 g
  • Salz (W), nach Geschmack
    1 - 1 ½ TL
  • Ingwer, gemahlen (M)
    1 Msp.
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (W)
    1 ½ TL
    ¾ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
  • Hendlbrustfilets, ohne Haut (H)
    300 g
  • Polenta (E), siehe Tipps
    50 - 80 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen (M)
    1 Msp.
  • Paprikapulver, edelsüß (E)
    1 TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 241 kcal / 1010 kJ
Πρωτεΐνη 21 g
Λιπαρά 3 g
Υδατάνθρακες 33 g
Φυτικές ίνες 7.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 841 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων