Bärlauchpalatschinken mit Lammhaschee und Sauerrahmdip

Bärlauchpalatschinken mit Lammhaschee und Sauerrahmdip

4.5 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Dinkelkörner
    180 g
  • Bärlauchblätter, frisch grob geschnitten
    80 g
  • Dinkelmehl
    40 g
    40 g Weizenmehl, glatt
  • Milch
    390 g
  • Eier (Größe M)
    3
  • Kräutersalz
    2 ¼ TL
  • Sauerrahm
    100 g
  • Ziegenfrischkäse
    100 g
  • Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
    ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen und 1 Prise für den Dip
    ½ TL
  • Lammfleischwürfel, sehnenfrei (ca. 3 cm)
    550 g
  • Karotten in Stücken
    120 g
  • Zwiebeln halbiert
    120 g
  • Knoblauchzehen halbiert
    2
  • Kapern, gesalzen
    1 TL
  • Butter zum Ausbacken
  • Tomatenmark
    20 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Cayennepfeffer, gemahlen
    ¼ TL
  • frische Champignons in Scheiben (2-3 mm)
    250 g
  • Kürbiskernöl (προαιρετικό πεδίο) zum Dekorieren
    etwas

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 793 kcal / 3323 kJ
Πρωτεΐνη 51 g
Λιπαρά 43 g
Υδατάνθρακες 50 g
Φυτικές ίνες 9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων