Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree

Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree

4.7 111 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Wasser
    700 g
  • Kartoffeln, mehligkochend geschält, in Stücken (3 cm)
    800 g
  • Salz
    1 ¾ TL
  • Fenchel in Stücken (2 cm), Fenchelgrün beiseite gestellt
    300 g
  • Butter weich, in Stücken
    70 g
  • Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut
    700 g
  • Pfeffer
    10 Prisen
  • Salbeiblätter
    16
  • Parmaschinken (ca. 80 g)
    8 Scheiben
  • Olivenöl
    30 g
  • Milch
    100 g
  • Sahne
    50 g
  • Muskat
    2 Prisen

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 631 kcal / 2639 kJ
Πρωτεΐνη 46 g
Λιπαρά 31 g
Υδατάνθρακες 42 g
Φυτικές ίνες 6.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 15 g
Νάτριο 1996 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων