Συσκευές & Αξεσουάρ
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Millet-stuffed cabbage rolls
-
250 g bulghur wheatmillet250 g
-
water1200 g
-
savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)6 - 12
-
brown onions cut into halves180 g
-
garlic cloves2
-
fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)200 g
-
unsalted butter20 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper½ - ¾ tsp
Sauce
-
unsalted butter30 g
-
pouring (whipping) cream80 g
-
salt½ - ¾ tsp
-
ground black pepper¼ - ½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1185 kJ /
283 kcal
Λιπαρά
12 g
Φυτικές ίνες
5 g
Υδατάνθρακες
34 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrispy smashed potato salad with whipped feta
1 godz. 35 min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Summer dahl
35 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Palak paneer
1 godz. 15 min
Chhole (chickpea curry)
35 min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 godz. 15 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Hearty lentil chilli
50 min
Bang bang broccoli
3 godz. 25 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min