
Συσκευές & Αξεσουάρ
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
hazelnuts150 g
-
dried apricots150 g
-
brown onion cut into quarters300 g
-
garlic cloves20 g
-
olive oil plus extra for drizzling60 g
-
salt½ tsp
-
couscous200 g
-
Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookook)1 heaped tsp
-
water600 g
-
carrots cut into slices (5 mm)200 g
-
zucchini cut into slices (7-10 mm)200 g
-
red capsicum cut into pieces (2-3 cm)150 g
-
frozen green peas100 g
-
feta cheese cut into small cubes (5 mm)200 g
-
fresh flat-leaf parsley (προαιρετικό πεδίο) chopped, for garnishing2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
18 g
Θερμίδες
2607 kJ /
622 kcal
Λιπαρά
37 g
Φυτικές ίνες
12.4 g
Υδατάνθρακες
47 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCauliflower rice pilaf with sweet potato
40 λεπτ.
Tarka dal
30 λεπτ.
Rajma (kidney bean curry)
45 λεπτ.
Hearty minestrone with herb gremolata
40 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Rendang curry
30 λεπτ.
Black bean enchiladas
1ωρ. 20 λεπτ.
Tempeh bolognaise
30 λεπτ.
Sweet and sour tempeh
50 λεπτ.
Lentil curry (dahl)
30 λεπτ.
Broccoli mustard pasties
1ωρ. 55 λεπτ.
Creamy miso mushroom udon
45 λεπτ.