
Συσκευές & Αξεσουάρ
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
hazelnuts150 g
-
dried apricots150 g
-
brown onion cut into quarters300 g
-
garlic cloves20 g
-
olive oil plus extra for drizzling60 g
-
salt½ tsp
-
couscous200 g
-
Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookook)1 heaped tsp
-
water600 g
-
carrots cut into slices (5 mm)200 g
-
zucchini cut into slices (7-10 mm)200 g
-
red capsicum cut into pieces (2-3 cm)150 g
-
frozen green peas100 g
-
feta cheese cut into small cubes (5 mm)200 g
-
fresh flat-leaf parsley (προαιρετικό πεδίο) chopped, for garnishing2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
18 g
Θερμίδες
2607 kJ /
622 kcal
Λιπαρά
37 g
Φυτικές ίνες
12.4 g
Υδατάνθρακες
47 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPotato and green pea curry
50 Min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Falafel with beetroot hommus
20 Min
Gobi masala
30 Min
Fatayer with cheese and mint
2 Std. 15 Min
Mashed pea and corn slice
40 Min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 Std. 10 Min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 Min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Summer dahl
35 Min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 Std. 20 Min