
Συσκευές & Αξεσουάρ
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
hazelnuts150 g
-
dried apricots150 g
-
brown onion cut into quarters300 g
-
garlic cloves20 g
-
olive oil plus extra for drizzling60 g
-
salt½ tsp
-
couscous200 g
-
Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookook)1 heaped tsp
-
water600 g
-
carrots cut into slices (5 mm)200 g
-
zucchini cut into slices (7-10 mm)200 g
-
red capsicum cut into pieces (2-3 cm)150 g
-
frozen green peas100 g
-
feta cheese cut into small cubes (5 mm)200 g
-
fresh flat-leaf parsley (προαιρετικό πεδίο) chopped, for garnishing2 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
622 kcal /
2607 kJ
Πρωτεΐνη
18 g
Λιπαρά
37 g
Υδατάνθρακες
47 g
Φυτικές ίνες
12.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Caribbean curry
40 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 godz.
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Paneer makhani
45 min
Cheese soufflés
30 min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 godz.
Potato and green pea curry
50 min