Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
3 portions
Υλικά
-
mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
brown onion cut into halves50 g
-
ripe tomato (5-6 cm) (see Tip)1300 g
-
fresh mushrooms (e.g. button, oyster)100 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
1 tsp dried mintfresh mint10 - 8 leaves
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 - 5 sprigs
-
long grain white rice75 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
1644 kJ /
392 kcal
Λιπαρά
22 g
Φυτικές ίνες
9.2 g
Υδατάνθρακες
33 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55min
Summer dahl
35min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Palak paneer
1h 15min
Chhole (chickpea curry)
35min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Hearty lentil chilli
50min
Bang bang broccoli
3h 25min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min