
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fish tagine with tahini
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
onions cut into quarters200 g
-
white fish fillets, skinless, boneless (e.g. dorade, sea bass)1000 g
-
salt5 - 7 tsp
-
lemon juice, freshly squeezed100 g
-
onions cut into halves300 g
-
sunflower oil90 g
-
water700 g
-
ground cumin½ tsp
-
tahini paste180 g
-
vinegar1 tbsp
-
bitter orange juice (see tip)200 g
-
toasted pine nuts to garnish
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
956 kcal /
4000 kJ
Πρωτεΐνη
64 g
Λιπαρά
71.6 g
Υδατάνθρακες
13.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSmoked Haddock and Spinach Tart
2ωρ. 30 λεπτ.
Gruyère salmon patties with salad
1ωρ. 20 λεπτ.
Salmon niçoise salad
35 λεπτ.
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 λεπτ.
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 λεπτ.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 λεπτ.
Seafood Risotto
40 λεπτ.
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40 λεπτ.
Avocado Tuna Boats
30 λεπτ.
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 λεπτ.
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 λεπτ.
Fish Ceviche
3ωρ. 25 λεπτ.