
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fish tagine with tahini
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
onions cut into quarters200 g
-
white fish fillets, skinless, boneless (e.g. dorade, sea bass)1000 g
-
salt5 - 7 tsp
-
lemon juice, freshly squeezed100 g
-
onions cut into halves300 g
-
sunflower oil90 g
-
water700 g
-
ground cumin½ tsp
-
tahini paste180 g
-
vinegar1 tbsp
-
bitter orange juice (see tip)200 g
-
toasted pine nuts to garnish
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
64 g
Θερμίδες
4000 kJ /
956 kcal
Λιπαρά
71.6 g
Υδατάνθρακες
13.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAsian Steamed Side of Salmon
1ωρ. 45 λεπτ.
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 λεπτ.
Cereal Prawns
Καμία βαθμολογία
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 λεπτ.
Nyonya Steamed Fish
45 λεπτ.
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1ωρ. 30 λεπτ.
Mussels with Garlic Sauce
2ωρ. 40 λεπτ.
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40 λεπτ.
Kung Pao Prawns
45 λεπτ.
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 λεπτ.
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
Καμία βαθμολογία
Steamed Fish
30 λεπτ.