
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fish tagine with tahini
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
onions cut into quarters200 g
-
white fish fillets, skinless, boneless (e.g. dorade, sea bass)1000 g
-
salt5 - 7 tsp
-
lemon juice, freshly squeezed100 g
-
onions cut into halves300 g
-
sunflower oil90 g
-
water700 g
-
ground cumin½ tsp
-
tahini paste180 g
-
vinegar1 tbsp
-
bitter orange juice (see tip)200 g
-
toasted pine nuts to garnish
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
956 kcal /
4000 kJ
Πρωτεΐνη
64 g
Λιπαρά
71.6 g
Υδατάνθρακες
13.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeafood Stew with Coconut Milk
35 λεπτ.
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1ωρ. 50 λεπτ.
Chilli Stuffed Fish
1ωρ.
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 λεπτ.
Fish pie
1ωρ. 15 λεπτ.
Prawn and Cucumber Salad
55 λεπτ.
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2ωρ. 25 λεπτ.
Brodet (Fish stew)
1ωρ. 15 λεπτ.
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 λεπτ.
Mediterranean vegetable bake
50 λεπτ.
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1ωρ.
Balti coconut fish curry
50 λεπτ.