
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spicy sea bass (samke harra)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
sea bass (2-4 pieces), gutted1500 g
-
olive oil1 tbsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
freshly ground pepper1 pinch
-
ground cumin1 tsp
-
dried bay leaves4
-
lemon cut into slices1
-
fresh coriander roughly chopped50 g
-
garlic cloves10
-
onions cut into quarters120 g
-
ripe tomatoes cut into halves250 g
-
water200 g
-
ground hot paprika1 level tsp
-
lemon juice, freshly squeezed100 g
-
ground coriander1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
212 kcal /
887 kJ
Πρωτεΐνη
24.4 g
Λιπαρά
5.7 g
Υδατάνθρακες
5.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 λεπτ.
Seafood Stew with Coconut Milk
35 λεπτ.
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1ωρ. 50 λεπτ.
Baja-Style Fish Tacos
30 λεπτ.
Steamed fish with green mash
50 λεπτ.
Cantonese Steamed Fish
40 λεπτ.
Risoni with salmon and spinach
25 λεπτ.
Salmon and Courgette en Croute
1ωρ.
Green mussels in wine and garlic sauce
45 λεπτ.
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 λεπτ.
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1ωρ. 20 λεπτ.
Mediterranean vegetable bake
50 λεπτ.