
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon kabsa
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
basmati rice250 g
-
water1000 g
-
onions cut into quarters160 g
-
garlic cloves6
-
olive oil30 g
-
Arabian spice mix2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
tomatoes cut into quarters150 g
-
fresh coriander 10 sprigs roughly chopped and 5 sprigs finely chopped15 sprigs
-
tomato purée (concentrated)1 tbsp
-
fresh chilli (προαιρετικό πεδίο) deseeded and cut into pieces1
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
fresh salmon fillets, skinless and boneless, cut into bite-sized pieces600 g
-
loomi (dried limes), pierced with a knife2
-
cinnamon stick1
-
cardamom pods4
-
cloves4
-
toasted pine nuts to garnish15 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
423 kcal /
1770 kJ
Πρωτεΐνη
23.1 g
Λιπαρά
18.9 g
Υδατάνθρακες
40.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 λεπτ.
Seafood Stew with Coconut Milk
35 λεπτ.
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1ωρ. 50 λεπτ.
Baja-Style Fish Tacos
30 λεπτ.
Steamed fish with green mash
50 λεπτ.
Cantonese Steamed Fish
40 λεπτ.
Risoni with salmon and spinach
25 λεπτ.
Salmon and Courgette en Croute
1ωρ.
Green mussels in wine and garlic sauce
45 λεπτ.
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 λεπτ.
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1ωρ. 20 λεπτ.
Mediterranean vegetable bake
50 λεπτ.