
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
whole chicken with skin and bone, cut in 16 pieces1500 g
-
ground turmeric1 tsp
-
salt2 tsp
-
water220 g
-
tamarind paste1 tsp
-
dried chillies deseeded, soaked to soften15
-
garlic cloves4
-
shallots80 g
-
fresh lemongrass white part only1 stalk
-
fresh ginger2 ½ cm
-
fresh galangal2 ½ cm
-
cooking oil80 g
-
tomato purée200 g
-
sugar2 tbsp
-
yellow onions cut in slices120 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
791 kJ /
189 kcal
Λιπαρά
12 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Υδατάνθρακες
14 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Let's Go Mamak
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef Madras
1ωρ. 30 λεπτ.
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2ωρ.
All-In-One 'Roast' Beef
1ωρ. 30 λεπτ.
Scotch Broth
1ωρ.
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6ωρ. 30 λεπτ.
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1ωρ. 50 λεπτ.
Traditional Austrian Beef Goulash
4ωρ.
Beef madras
1ωρ. 30 λεπτ.
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25ωρ. 35 λεπτ.
Chicken with creamy vegetable sauce
35 λεπτ.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 λεπτ.
Beef Goulash
2ωρ. 45 λεπτ.