Marokkanische Lammbällchen mit Fladenbrot

Marokkanische Lammbällchen mit Fladenbrot

3.8 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Fladenbrotteig
  • Wasser
    320 g
  • Zucker
    2 EL
  • frische Germ
    20 g
    1 geh. TL Trockengerm, (8 g)
  • Olivenöl etwas mehr zum Einfetten
    10 g
  • Weizenmehl, universal
    250 g
  • Weizenmehl, Vollkorn
    80 g
  • Hartweizengrieß, fein
    240 g
  • Salz
    1 ½ TL
Lammbällchen
  • Olivenöl etwas mehr zum Einfetten und zum Backen
    20 g
  • Knoblauchzehen
    4
  • Minze, frisch Blättchen abgezupft, nach Geschmack
    5 - 6 Stängel
  • Lammfleischwürfel, sehnenfrei (2 cm)
    600 g
  • Paprikapulver, rosenscharf
    2 ½ TL
  • Kreuzkümmel, gemahlen
    2 TL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Cayennepfeffer, gemahlen
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    ¼ TL
  • Petersilie, frisch Blättchen abgezupft, nach Geschmack
    6 - 7 Stängel
  • stückige Tomaten, aus der Dose
    600 g
  • Wasser
    200 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 1018 kcal / 4263 kJ
Πρωτεΐνη 46 g
Λιπαρά 41 g
Υδατάνθρακες 111 g
Φυτικές ίνες 11 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων