Συσκευές & Αξεσουάρ
Fish and potatoes with tomato sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
potatoes cut into pieces (3-4 cm)800 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
6 white fish fillets, (any type of white fish, 120-200 g each)hake steak (120-200 g each)6
-
salt adjust to taste1 tsp
-
onions cut into halves150 g
-
garlic clove1
-
carrots cut into pieces100 g
-
tomatoes cut into pieces400 g
-
ground black pepper½ tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
water100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
33 g
Θερμίδες
1269 kJ /
302 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeafood bisque
1 Std. 10 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 Std. 40 Min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 Min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 Min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 Min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 Std.
Steamed fish with green mash
50 Min
Thai Fishcakes
1 Std. 10 Min
Paella
30 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min