
Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoked trout pâté
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
hot smoked trout (see Tips)200 g
-
water120 g
-
gelatine powder1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2 - 3
-
mayonnaise (see Tips)60 g
-
lemon juice2 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
cream cheese120 g
-
Tabasco® sauce (optional)2 - 3 drops
-
pouring (whipping) cream120 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
418.3 kcal /
1756.6 kJ
Πρωτεΐνη
17.7 g
Λιπαρά
38.4 g
Υδατάνθρακες
1.8 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
16.9 g
Νάτριο
316.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurried carrot and ginger soup
40 λεπτ.
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 λεπτ.
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 λεπτ.
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1ωρ. 20 λεπτ.
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2ωρ. 30 λεπτ.
Mushroom cappuccino
25 λεπτ.
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1ωρ.
Meatballs with Romesco sauce
1ωρ. 40 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1ωρ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Falafel
25ωρ. 30 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.