
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hong Kong-style roast pork belly
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ.
4 portions
Υλικά
Five-spice powder
-
Sichuan peppercorns2 tsp
-
star anise3
-
fennel seeds2 tsp
-
cinnamon quills2
-
whole cloves6
Roast pork belly
-
caster sugar1 tbsp
-
salt2 tsp
-
boneless pork belly, rind on1000 - 1500 g
-
sea salt flakes2 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
873.4 kcal /
3668.1 kJ
Πρωτεΐνη
75.1 g
Λιπαρά
61.8 g
Υδατάνθρακες
6.1 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
22.9 g
Νάτριο
3510.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Yum Cha
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKorean barbecue chicken with rice
45 λεπτ.
Pizza pockets
1ωρ. 50 λεπτ.
Lamb saag
1ωρ. 30 λεπτ.
Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2ωρ.
Layered chicken dinner
1ωρ. 45 λεπτ.
Ayam kapitan (chicken curry)
45 λεπτ.
Mexican pulled pork
28ωρ. 10 λεπτ.
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5ωρ. 15 λεπτ.
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10ωρ. 30 λεπτ.
Spiced lamb pie
40 λεπτ.
Beef and mushroom hot pot
2ωρ.