
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hong Kong-style roast pork belly
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ.
4 portions
Υλικά
Five-spice powder
-
Sichuan peppercorns2 tsp
-
star anise3
-
fennel seeds2 tsp
-
cinnamon quills2
-
whole cloves6
Roast pork belly
-
caster sugar1 tbsp
-
salt2 tsp
-
boneless pork belly, rind on1000 - 1500 g
-
sea salt flakes2 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
873.4 kcal /
3668.1 kJ
Πρωτεΐνη
75.1 g
Λιπαρά
61.8 g
Υδατάνθρακες
6.1 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
22.9 g
Νάτριο
3510.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Yum Cha
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHainanese chicken and rice
1 h 50 min
Pineapple and orange glazed ham
2 h
Sticky drumettes
2 h 45 min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 min
Thai beef salad
1 h 15 min
Chicken San Fernando
55 min
Chicken tikka masala with saffron rice
4 h 40 min
Keftedes (meatballs)
2 h 30 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 h 50 min
Layered chicken dinner
1 h 45 min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 h 45 min
Cabbage rolls
1 h 50 min