
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dorsz po tajsku z Varomy
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
450 - 500 g filetów z dorsza, bez skóry (4 filety, ok. 130 g każdy), najlepiej polędwicy
-
20 g soku z limonki, świeżo wyciśniętego
-
¾ łyżeczki soli
-
½ - ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
3 - 4 ząbki czosnku
-
20 - 30 g cebuli dymki tylko zielonej części, pokrojonej na kawałki
-
15 - 20 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
-
4 łyżki oliwy z oliwek
-
500 g wody
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 porcję
Πρωτεΐνη
22.5 g
Θερμίδες
833.2 kJ /
199 kcal
Λιπαρά
10.8 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Υδατάνθρακες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

OBIAD
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία

OBIADY Z NISKIM INDEKSEM GLIKEMICZNYM
20 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRyba na parze z zielonym purée
50 λεπτ.
Dorsz z ragout z nektarynek i pomidorów
25 λεπτ.
Filet z białej ryby, ziołowy ryż i warzywa na parze
50 λεπτ.
Ryba gotowana na parze, warzywa i pilaw
45 λεπτ.
Ryba z warzywami i purée z kalafiora
40 λεπτ.
Ryba po kaszubsku
30 λεπτ.
Łosoś w pomarańczach z brokułowym kuskusem
45 λεπτ.
Ryba po tajsku w mleczku kokosowym z ryżem
35 λεπτ.
Ryba pod kruszonką z pomidorowym ryżem
45 λεπτ.
Ryba z sosem pomidorowym
30 λεπτ.
Dorsz w papilotach z sosem mascarpone
45 λεπτ.
Ryba na parze z sosem pomidorowym
1ωρ.