
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil80 g
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemons preferably organic, zest and juice1 - 2
-
turbot fillets (120-200 g each)4
-
mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut in slices (3 mm)400 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
30 g
Θερμίδες
1693 kJ /
404 kcal
Λιπαρά
23 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Υδατάνθρακες
19 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The Basic Cookbook
174 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1ωρ. 30 λεπτ.
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 λεπτ.
Prawn and Miso Noodle Soup
20 λεπτ.
Portuguese Fish and Potato Stew
45 λεπτ.
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 λεπτ.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 λεπτ.
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 λεπτ.
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1ωρ. 20 λεπτ.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 λεπτ.
Steamed Garlic Prawns
30 λεπτ.
Prawn noodle curry
10 λεπτ.