Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil80 g
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemons preferably organic, zest and juice1 - 2
-
4 white fish fillets, (any type of white fish, 120-200 g each)turbot fillets (120-200 g each)4
-
mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut in slices (3 mm)400 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
30 g
Θερμίδες
1693 kJ /
404 kcal
Λιπαρά
23 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Υδατάνθρακες
19 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
The Basic Cookbook
174 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeer batter fish
40 λεπτ.
Paella
30 λεπτ.
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25 λεπτ.
Salmon filo spiral
1ωρ. 10 λεπτ.
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1ωρ. 30 λεπτ.
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 λεπτ.
Tuna sushi rolls
1ωρ. 25 λεπτ.
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 λεπτ.
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 λεπτ.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 λεπτ.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 λεπτ.