
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil80 g
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemons preferably organic, zest and juice1 - 2
-
turbot fillets (120-200 g each)4
-
mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut in slices (3 mm)400 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
404 kcal /
1693 kJ
Πρωτεΐνη
30 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
19 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The Basic Cookbook
174 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 λεπτ.
Gruyère salmon patties with salad
1ωρ. 20 λεπτ.
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1ωρ. 30 λεπτ.
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 λεπτ.
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 λεπτ.
Tuna Fishcakes
1ωρ. 15 λεπτ.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1ωρ.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 λεπτ.
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 λεπτ.
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.