
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil80 g
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemons preferably organic, zest and juice1 - 2
-
turbot fillets (120-200 g each)4
-
mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut in slices (3 mm)400 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
404 kcal /
1693 kJ
Πρωτεΐνη
30 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
19 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The Basic Cookbook
174 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBest Beer Battered Fish
30 λεπτ.
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 λεπτ.
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1ωρ. 15 λεπτ.
Prawn Saganaki
35 λεπτ.
Prawn and noodle stir-fry
25 λεπτ.
Tomato Basil Pasta
45 λεπτ.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30ωρ.
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 λεπτ.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 λεπτ.
Mussels in white wine and cream sauce
45 λεπτ.
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 λεπτ.
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 λεπτ.