
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
vincotto (vino cotto) plus extra to serve (see Tips)20 g
-
balsamic vinegar20 g
-
orange juice (see Tips)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
beetroot peeled and cut into quarters (see Tips)400 g
-
carrot peeled and cut into pieces (see Tips)400 g
-
dried cranberries50 g
-
pepitas toasted20 g
-
hemp seeds (optional)20 g
-
linseeds (flaxseeds)2 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
mixed baby salad leaves60 g
-
Danish feta cut into pieces, to serve (see Tips)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
165 kcal /
693.1 kJ
Πρωτεΐνη
4.2 g
Λιπαρά
8.3 g
Υδατάνθρακες
16.9 g
Φυτικές ίνες
4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.9 g
Νάτριο
198.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Barbecue
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBuffalo Chicken Spring Rolls
1ωρ. 30 λεπτ.
Baked salmon cheesecake
26ωρ. 35 λεπτ.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 λεπτ.
Oysters Mignonette
5 λεπτ.
Parmesan gelato
4ωρ. 30 λεπτ.
Grain free wraps
15 λεπτ.
Shichimi togarashi seasoning
1ωρ. 10 λεπτ.
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 λεπτ.
Pork and chicken terrine
3ωρ. 20 λεπτ.
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 λεπτ.
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
Καμία βαθμολογία
Thai watermelon salad
50 λεπτ.