
Συσκευές & Αξεσουάρ
Warm capsicum and tomato salad with olives
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
yellow capsicums flesh pierced2
-
red capsicum flesh pierced1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil (see Tips)40 g
-
dried bay leaf1
-
fennel seeds1 tsp
-
olives drained (see Tips)100 g
-
sherry vinegar (see Tips)20 g
-
sugar½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
jarred marinated artichoke hearts drained (approx. 100 g after draining)230 g
-
ripe tomatoes cut into wedges3
-
fresh basil leaves only, for garnishing
-
shaved Parmesan cheese to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
169.2 kcal /
710.7 kJ
Πρωτεΐνη
5.4 g
Λιπαρά
11.6 g
Υδατάνθρακες
8 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.1 g
Νάτριο
772.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Barbecue
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChilli and cheese nachos
35 λεπτ.
Community fave brown rice salad
55 λεπτ.
Smoked salmon terrine
24ωρ. 25 λεπτ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Warm Mediterranean couscous salad
30 λεπτ.
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1ωρ. 10 λεπτ.
Greek Fava dip
50 λεπτ.
Greek cabbage salad
5 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1ωρ.
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2ωρ. 30 λεπτ.
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1ωρ.
Citrus seafood salad
1ωρ.