
Συσκευές & Αξεσουάρ
Warm capsicum and tomato salad with olives
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
yellow capsicums flesh pierced2
-
red capsicum flesh pierced1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil (see Tips)40 g
-
dried bay leaf1
-
fennel seeds1 tsp
-
olives drained (see Tips)100 g
-
sherry vinegar (see Tips)20 g
-
sugar½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
jarred marinated artichoke hearts drained (approx. 100 g after draining)230 g
-
ripe tomatoes cut into wedges3
-
fresh basil leaves only, for garnishing
-
shaved Parmesan cheese to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
772.6 mg
Πρωτεΐνη
5.4 g
Θερμίδες
710.7 kJ /
169.2 kcal
Λιπαρά
11.6 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.1 g
Υδατάνθρακες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Barbecue
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMini chicken kyivs
45 λεπτ.
Warm Caesar salad with polenta croutons
1ωρ. 55 λεπτ.
Chicken Waldorf salad
40 λεπτ.
Fattoush with grilled haloumi
5ωρ.
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1ωρ.
Chilli paneer
30 λεπτ.
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1ωρ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
Sicilian prawn salad
40 λεπτ.
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 λεπτ.