Συσκευές & Αξεσουάρ
Fragrant whole barbecued fish
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh long red chillies trimmed, cut into halves and deseeded if preferred1 - 2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
lemongrass white part only, cut into pieces2 stalks
-
garlic cloves3
-
makrut lime leaves stalks removed and leaves torn into pieces4
-
fresh coriander roots only, plus leaves reserved for garnishing1 bunch
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
peanut oil60 g
-
whole snapper (approx. 1000 g - see Tips)1
-
sea salt to season (see Tips)
-
ground black pepper to season
-
dried chilli threads to garnish (optional - see Tips)
-
limes cut into cheeks, to serve1 - 2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1147.1 mg
Πρωτεΐνη
52.3 g
Θερμίδες
1713.6 kJ /
408 kcal
Λιπαρά
19.5 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.8 g
Υδατάνθρακες
4.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed white fish with tomato and Indian spices
40 Min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 Min
Steamed prawns or scallops
20 Min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 Min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 Min
Beer batter fish
40 Min
Creamy spinach salmon with couscous
20 Min
Garlic prawns
25 Min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 Std. 25 Min
Tuna sushi rolls
1 Std. 25 Min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 Min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55 Min