
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fragrant whole barbecued fish
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh long red chillies trimmed, cut into halves and deseeded if preferred1 - 2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
lemongrass white part only, cut into pieces2 stalks
-
garlic cloves3
-
makrut lime leaves stalks removed and leaves torn into pieces4
-
fresh coriander roots only, plus leaves reserved for garnishing1 bunch
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
peanut oil60 g
-
whole snapper (approx. 1000 g - see Tips)1
-
sea salt to season (see Tips)
-
ground black pepper to season
-
dried chilli threads to garnish (optional - see Tips)
-
limes cut into cheeks, to serve1 - 2
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
408 kcal /
1713.6 kJ
Πρωτεΐνη
52.3 g
Λιπαρά
19.5 g
Υδατάνθρακες
4.4 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.8 g
Νάτριο
1147.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGruyère salmon patties with salad
1 Std. 20 Min
Salmon niçoise salad
35 Min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 Min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 Min
Salmon en croute
50 Min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 Min
Linguine marinara
30 Min
Gwinganna Barramundi escabeche
45 Min
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25 Std.
Middle Eastern planked salmon
1 Std. 40 Min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min