Garam-Masala-Hähnchen

Garam-Masala-Hähnchen

3.6 32 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Garam-Masala-Gewürzmischung
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    2 TL
  • Koriander, gemahlen
    2 EL
  • Kreuzkümmel, gemahlen
    1 EL
    ½ EL Kreuzkümmelsamen
  • Muskatnuss
    ½ TL
  • Nelken, gemahlen
    1 EL
  • Kardamomsamen gemahlen
    1 EL
  • Zimt, gemahlen
    ½ TL
  • Lorbeerblatt getrocknet
    1
Garam-Masala-Hähnchen
  • passierte Tomaten, aus der Dose
    400 g
  • Saure Sahne
    80 g
  • Butter
    50 g
  • Zucker (προαιρετικό πεδίο)
    1 TL
  • Salz nach Geschmack
    ¾ TL
  • Hähnchenbrustfilet, ohne Haut in Würfeln (3 cm)
    500 g

Διατροφή ανά 4 Portionen

Θερμίδες 1108 kcal / 4637 kJ
Πρωτεΐνη 127 g
Λιπαρά 56 g
Υδατάνθρακες 21 g
Φυτικές ίνες 6.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων