Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
shallots halved60 g
-
garlic clove1
-
olive oil15 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
boiling water1000 g
-
dried Puy lentils rinsed220 g
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 135 g each)4
-
baby plum tomatoes halved16
-
lemon thinly sliced1
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
balsamic vinegar2 Tbsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 Tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
580 mg
Πρωτεΐνη
40 g
Θερμίδες
2085 kJ /
499 kcal
Λιπαρά
23 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
28 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Meals in Minutes
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBest Beer Battered Fish
30 λεπτ.
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1ωρ. 30 λεπτ.
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Keralan Fish Curry
30 λεπτ.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 λεπτ.
Quinoa Salmon Patties
1ωρ. 20 λεπτ.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Miso Cod with Broccoli Rice
25 λεπτ.
Guinness® Bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Asian Steamed Side of Salmon
1ωρ. 45 λεπτ.
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 λεπτ.