
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
shallots halved60 g
-
garlic clove1
-
olive oil15 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
boiling water1000 g
-
dried Puy lentils rinsed220 g
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 135 g each)4
-
baby plum tomatoes halved16
-
lemon thinly sliced1
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
balsamic vinegar2 Tbsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 Tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
580 mg
Πρωτεΐνη
40 g
Θερμίδες
2085 kJ /
499 kcal
Λιπαρά
23 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
28 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Meals in Minutes
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1h 30min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Steamed Garlic Prawns
30min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Best Beer Battered Fish
30min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Calamares a la Americana
50min