Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi

Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi

4.5 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • di acqua
    500 g
  • di vongole, fresche e pulite
    500 g
  • di cozze fresche pulite
    500 g
  • di cous cous precotto a grana media
    250 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • peperoncino secco piccante (προαιρετικό πεδίο)
    1
  • di passata di pomodoro
    300 g
  • di capperi sotto sale sciacquati e asciugati
    20 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 357 kcal / 1494.7 kJ
Πρωτεΐνη 34.3 g
Λιπαρά 11.7 g
Υδατάνθρακες 26.4 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.7 g
Νάτριο 579 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων