
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rindsgulasch klassisch
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Rindsgulaschfleisch in Stücken (3 cm)600 g
-
Estragonsenf1 EL
-
Zwiebeln in Spalten350 g
-
Butterschmalz30 g
-
Tomatenmark20 g
-
Knoblauchzehen halbiert1 - 2
-
Paprikapulver, edelsüß3 - 3 ½ TL
-
Salz1 - 1 ¼ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen½ TL
-
Cayennepfeffer¼ - ½ TL
-
Majoran, getrocknet1 TL
-
Rinderfond200 g
-
Rotwein (προαιρετικό πεδίο)50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
354 kcal /
1483 kJ
Πρωτεΐνη
32 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
7 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPutengulasch mit Erdäpfeln
35 λεπτ.
Reistopf mit Schweinefleisch
1ωρ.
Butter Chicken
1ωρ.
Risottata - Mafaldine in cremiger Schwammerl-Tomatensauce
30 λεπτ.
Möhren-Kartoffel-Eintopf
40 λεπτ.
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
50 λεπτ.
Gefüllte Paprikaschoten
50 λεπτ.
Hackfleischrisotto
40 λεπτ.
Chili con Carne
50 λεπτ.
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1ωρ. 30 λεπτ.
Linsen mit Mangold und Speck
30 λεπτ.
Zucchini-Schinken-Gemüse mit Frischkäsesauce
50 λεπτ.