
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tom kha prawns
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
lemongrass white part only, cut into halves1 stalk
-
piece fresh galangal peeled2 ½ cm
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
fresh bird's eye chillies trimmed2
-
fresh kaffir lime leaves cut into thin slices1 ½
-
coconut cream400 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
water400 g
-
fish sauce40 g
-
palm sugar2 tbsp
-
salt1 pinch
-
raw king prawns peeled and deveined12
-
fresh oyster mushroom cut into bite-size pieces250 g
-
fresh coriander leaves only, to serve3 - 4 sprigs
-
fresh Thai basil leaves only, to serve (see Tips)3 - 4 sprigs
-
fresh kaffir lime leaf thinly sliced, to serve½
-
freshly squeezed lime juice to taste
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
296.5 kcal /
1245.2 kJ
Πρωτεΐνη
15.7 g
Λιπαρά
19.8 g
Υδατάνθρακες
88.1 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
17.3 g
Νάτριο
1455.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Matt Sinclair
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTeriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Scallops with pea purée
25 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Fish pie with mashed potato topping
2 Std.
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 Min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 Min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Mediterranean vegetable bake
50 Min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min