
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tom kha prawns
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
lemongrass white part only, cut into halves1 stalk
-
piece fresh galangal peeled2 ½ cm
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
fresh bird's eye chillies trimmed2
-
fresh kaffir lime leaves cut into thin slices1 ½
-
coconut cream400 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
water400 g
-
fish sauce40 g
-
palm sugar2 tbsp
-
salt1 pinch
-
raw king prawns peeled and deveined12
-
fresh oyster mushroom cut into bite-size pieces250 g
-
fresh coriander leaves only, to serve3 - 4 sprigs
-
fresh Thai basil leaves only, to serve (see Tips)3 - 4 sprigs
-
fresh kaffir lime leaf thinly sliced, to serve½
-
freshly squeezed lime juice to taste
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1455.9 mg
Πρωτεΐνη
15.7 g
Θερμίδες
1245.2 kJ /
296.5 kcal
Λιπαρά
19.8 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
17.3 g
Υδατάνθρακες
88.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Matt Sinclair
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Keine Bewertungen
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 Std. 30 Min
Prawn and noodle stir-fry
25 Min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 Min
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Tuna sushi rolls
1 Std. 25 Min
Salmon filo spiral
1 Std. 10 Min
White fish and lemon risotto
30 Min
Scallops with pea purée
25 Min
Pasta with tuna
30 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Steamed fish with green mash
50 Min