
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
peanut oil60 g
-
red curry paste (see Tips)110 g
-
brown sugar55 g
-
fish sauce55 g
-
tamarind paste (see Tips)40 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
water400 g
-
skinless, firm white fish fillets (approx. 200 g each), cut into pieces (approx. 8 cm x 10 cm)4
-
green beans cut into pieces (3 cm)200 g
-
fresh baby corn cut into pieces (2 cm)125 g
-
coconut cream270 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
-
fresh kaffir lime leaves cut into thin strips, for garnishing
-
cooked rice (optional)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
574.4 kcal /
2412.5 kJ
Πρωτεΐνη
36.3 g
Λιπαρά
34.2 g
Υδατάνθρακες
29.9 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.7 g
Νάτριο
2955 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGruyère salmon patties with salad
1ωρ. 20 λεπτ.
Salmon niçoise salad
35 λεπτ.
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 λεπτ.
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 λεπτ.
Salmon en croute
50 λεπτ.
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 λεπτ.
Linguine marinara
30 λεπτ.
Gwinganna Barramundi escabeche
45 λεπτ.
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25ωρ.
Middle Eastern planked salmon
1ωρ. 40 λεπτ.
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 λεπτ.
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 λεπτ.