Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
peanut oil60 g
-
red curry paste (see Tips)110 g
-
brown sugar55 g
-
fish sauce55 g
-
tamarind paste (see Tips)40 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
water400 g
-
skinless, firm white fish fillets (approx. 200 g each), cut into pieces (approx. 8 cm x 10 cm)4
-
green beans cut into pieces (3 cm)200 g
-
fresh baby corn cut into pieces (2 cm)125 g
-
coconut cream270 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
-
fresh kaffir lime leaves cut into thin strips, for garnishing
-
cooked rice (optional)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
2955 mg
Πρωτεΐνη
36.3 g
Θερμίδες
2412.5 kJ /
574.4 kcal
Λιπαρά
34.2 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.7 g
Υδατάνθρακες
29.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChilli garlic prawns
10 λεπτ.
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1ωρ. 30 λεπτ.
Quick prawn stir-fry
20 λεπτ.
Baked masala fish (MEATER+®)
1ωρ. 15 λεπτ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1ωρ. 10 λεπτ.
Thai-style fish cakes
30 λεπτ.
Sambal udang (Skinnymixers)
50 λεπτ.
Whitebait fritters
35 λεπτ.
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1ωρ. 30 λεπτ.
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 λεπτ.
Open fish burgers
1ωρ.