
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
peanut oil60 g
-
red curry paste (see Tips)110 g
-
brown sugar55 g
-
fish sauce55 g
-
tamarind paste (see Tips)40 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
water400 g
-
skinless, firm white fish fillets (approx. 200 g each), cut into pieces (approx. 8 cm x 10 cm)4
-
green beans cut into pieces (3 cm)200 g
-
fresh baby corn cut into pieces (2 cm)125 g
-
coconut cream270 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
-
fresh kaffir lime leaves cut into thin strips, for garnishing
-
cooked rice (optional)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
574.4 kcal /
2412.5 kJ
Πρωτεΐνη
36.3 g
Λιπαρά
34.2 g
Υδατάνθρακες
29.9 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.7 g
Νάτριο
2955 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTeriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.
Salmon en croute
50 λεπτ.
Tom kha prawns
25 λεπτ.
Steamed fish with green mash
50 λεπτ.
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1ωρ. 25 λεπτ.
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Salmon and mushroom rice
40 λεπτ.
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Καμία βαθμολογία
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
Καμία βαθμολογία
Moules Marinière (mussels)
35 λεπτ.
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 λεπτ.
Beer batter fish
40 λεπτ.