
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
peanut oil60 g
-
red curry paste (see Tips)110 g
-
brown sugar55 g
-
fish sauce55 g
-
tamarind paste (see Tips)40 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
water400 g
-
skinless, firm white fish fillets (approx. 200 g each), cut into pieces (approx. 8 cm x 10 cm)4
-
green beans cut into pieces (3 cm)200 g
-
fresh baby corn cut into pieces (2 cm)125 g
-
coconut cream270 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
-
fresh kaffir lime leaves cut into thin strips, for garnishing
-
cooked rice (optional)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
574.4 kcal /
2412.5 kJ
Πρωτεΐνη
36.3 g
Λιπαρά
34.2 g
Υδατάνθρακες
29.9 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.7 g
Νάτριο
2955 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTeriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1ωρ. 15 λεπτ.
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 λεπτ.
Green mussels in wine and garlic sauce
45 λεπτ.
Prawn and noodle stir-fry
25 λεπτ.
Salmon en croute
50 λεπτ.
Mussels in coconut milk
25 λεπτ.
Goi muc (squid salad)
45 λεπτ.
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2ωρ. 30 λεπτ.
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25 λεπτ.
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1ωρ. 25 λεπτ.
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία