Solomillo de ternera poco hecho al vacío con salsa bearnesa

4.6 29 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • de agua
    1400 g
  • de zumo de limón
    30 g
    1 cucharadita rasa de ácido ascórbico (vitamina C en polvo)
  • medallones de solomillo de ternera de 3 cm de grosor (180-200 g c/u)
    4
  • de sal
    2 cucharaditas
  • de pimienta negra molida
    3 pellizcos
  • de tomillo fresco
    4 ramitas
  • de chalotas
    50 g
  • de estragón fresco (solo las hojas)
    1 - 2 ramitas
  • de vino blanco seco
    50 g
  • de vinagre de vino blanco
    1 cucharada
  • de mantequilla en trozos (y 1 cucharada más para dorar los solomillos)
    200 g
  • yemas de huevo
    4

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 698 kcal / 2926 kJ
Πρωτεΐνη 46 g
Λιπαρά 56 g
Υδατάνθρακες 1 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 32 g
Νάτριο 93 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων