Solomillo de ternera poco hecho al vacío con salsa bearnesa

4.6 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • 1400 g de agua
  • 30 g de zumo de limón
    1 cucharadita rasa de ácido ascórbico (vitamina C en polvo)
  • 4 medallones de solomillo de ternera de 3 cm de grosor (180-200 g c/u)
  • 2 cucharaditas de sal
  • 3 pellizcos de pimienta negra molida
  • 4 ramitas de tomillo fresco
  • 50 g de chalotas
  • 1 - 2 ramitas de estragón fresco (solo las hojas)
  • 50 g de vino blanco seco
  • 1 cucharada de vinagre de vino blanco
  • 200 g de mantequilla en trozos (y 1 cucharada más para dorar los solomillos)
  • 4 yemas de huevo

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 ración

Νάτριο 93 mg
Πρωτεΐνη 46 g
Θερμίδες 2926 kJ / 698 kcal
Λιπαρά 56 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 32 g
Υδατάνθρακες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων