Estofado de calamar, chorizo y alubias en cocción lenta TM6

Estofado de calamar, chorizo y alubias en cocción lenta TM6

3.2 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
4 porciones

Υλικά

  • de aceite de oliva
    20 g
  • de cebolla en gajos (1 cm)
    200 g
  • de calamares limpios y en aros (2-3 cm) y tentáculos)
    650 g
  • de chorizo en cubos (1 cm)
    60 - 80 g
  • de zanahorias peladas y en cubos (1 cm)
    150 g
  • de jitomate triturado
    400 g
  • de caldo de pescado (ver tip)
    350 g
    350 g de agua
  • de sal o al gusto
    ½ cdita
  • de pimienta molida o la gusto
    ¼ cdita
  • de chile de árbol rojo fresco, en rebanadas
    ½
  • de paprika
    ½ - 1 cdita
  • hoja de laurel seca
    1
  • de alubias cocidas escurridas
    400 g
  • cilantro, fresco para decorar

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 475 kcal / 1990 kJ
Πρωτεΐνη 44 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 25 g
Φυτικές ίνες 6.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Νάτριο 1104 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων