Kaszubskie kotlety rybne

Kaszubskie kotlety rybne

4.4 625 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • filetów z dorsza, bez skóry świeżych, pokrojonych na 3 cm kawałki
    400 g
    400 g filetów z dorsza, bez skóry, świeżych, pokrojonych na 3 cm kawałki
  • boczku wędzonego, bez skóry i kości surowego, pokrojonego na 3 cm kawałki
    150 g
  • czerstwą bułkę uprzednio namoczoną w mleku (patrz wskazówka), podzieloną na kawałki
    1
  • jajka
    2
  • koperku, świeżego tylko liście
    5 g
  • soli
    ¾ - ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ - ½ łyżeczki
  • wody
    500 g
  • ziemniaków pokrojonych na 3-4 cm kawałki
    500 g
  • bułka tarta ilość do obtoczenia kotletów
  • smalcu
    2 łyżki
    olej
  • masła
    1 łyżkę

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 385.5 kcal / 1614 kJ
Πρωτεΐνη 18.7 g
Λιπαρά 23.5 g
Υδατάνθρακες 26.8 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.7 g
Νάτριο 408.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων