
Συσκευές & Αξεσουάρ
Yu wan tang (fish ball soup)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
firm white fish fillets skinless, cut into pieces (see Tips)500 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
ice cubes plus extra for iced water (see Tips)100 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
water plus extra for iced water800 g
-
garlic clove cut into thin slices (optional)1
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped, for garnishing2 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices, for garnishing1
Διατροφή ανά 4 portions
Θερμίδες
434.8 kcal /
1826.2 kJ
Πρωτεΐνη
80.9 g
Λιπαρά
9.9 g
Υδατάνθρακες
4.2 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.8 g
Νάτριο
6910.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Around Asia
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30 Min
Tomato-egg drop soup
20 Min
Sourdough soup (White borscht)
96 Std. 30 Min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
Keine Bewertungen
Homemade miso soup
55 Min
Prawn laksa (Chef Degan)
50 Min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 Min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 Std. 45 Min
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
4 Std. 15 Min
Pea and mint soup
20 Min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 Std. 5 Min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 Min