
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chorizo and squid stew (TM6)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
olive oil20 g
-
brown onion cut into wedges (1cm)200 g
-
whole medium squid cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles650 g
-
chorizo cut into slices (1 cm)150 - 200 g
-
carrot cut into cubes (1 cm)150 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
Pernod® (optional - see Tips)30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh long red chilli deseeded if preferred and cut into slices (optional)1
-
paprika1 tsp
-
dried bay leaf1
-
canned butter beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
-
crusty bread to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
675.5 kcal /
2836.9 kJ
Πρωτεΐνη
54.7 g
Λιπαρά
20.6 g
Υδατάνθρακες
58.8 g
Φυτικές ίνες
14.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.9 g
Νάτριο
2528.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slow cook (TM6) with blade cover
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTeriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 Min
Salmon en croute
50 Min
Tom kha prawns
25 Min
Steamed fish with green mash
50 Min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 Std. 25 Min
Sicilian prawn salad
Keine Bewertungen
Salmon and mushroom rice
40 Min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Keine Bewertungen
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
Keine Bewertungen
Moules Marinière (mussels)
35 Min
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 Min
Beer batter fish
40 Min