
Συσκευές & Αξεσουάρ
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
5 portions
Υλικά
-
dried pig tendons soaked overnight5 - 6
-
water2200 g
-
fresh ginger smashed30 g
-
spring onions cut in halves2 stalks
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
cooking oil20 g
-
shallots60 g
-
garlic cloves with skin, smashed4
-
star anise1
-
cloves2
-
soft bone pork ribs cut in pieces (3 cm)400 g
-
light soy sauce30 g
-
dark soy sauce30 g
-
lump sugar10 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, cut into halves5
-
salt adjust to taste1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
200 kcal /
837 kJ
Πρωτεΐνη
19 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
13 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
1180 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2ωρ. 45 λεπτ.
Beef Rendang
1ωρ. 30 λεπτ.
Chicken Rendang
45 λεπτ.
Oil-free honey chicken wings
50 λεπτ.
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1ωρ. 25 λεπτ.
Toad in the Hole
1ωρ.
Couscous with Lamb and Vegetables
50 λεπτ.
Pollo Pibil
1ωρ. 30 λεπτ.
Butter Chicken
4ωρ. 5 λεπτ.
Plaited pork pie
40 λεπτ.
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5ωρ. 5 λεπτ.
Crispy sticky sesame chicken
45 λεπτ.