Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon

Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon

4.8 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
5 portions

Υλικά

  • dried pig tendons soaked overnight
    5 - 6
  • water
    2200 g
  • fresh ginger smashed
    30 g
  • spring onions cut in halves
    2 stalks
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    1 tsp
  • cooking oil
    20 g
  • shallots
    60 g
  • garlic cloves with skin, smashed
    4
  • star anise
    1
  • cloves
    2
  • soft bone pork ribs cut in pieces (3 cm)
    400 g
  • light soy sauce
    30 g
  • dark soy sauce
    30 g
    30 g date caramel
  • lump sugar
    10 g
  • dried shiitake mushrooms soaked to soften, cut into halves
    5
  • salt adjust to taste
    1 tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 200 kcal / 837 kJ
Πρωτεΐνη 19 g
Λιπαρά 8 g
Υδατάνθρακες 13 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 1180 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων