Caldereta de cordero (Cocción lenta)

Caldereta de cordero (Cocción lenta)

4.3 90 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 45 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • de aceite de oliva
    60 g
  • de pierna de cordero deshuesada en trozos de 5 cm, salpimentados
    800 - 1000 g
  • dientes de ajo
    3
  • de cebolla en trozos de 2-3 cm
    200 g
  • de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
    100 g
  • pimiento choricero en trozos (sin pedúnculo ni semillas)
    1
  • de vino tinto
    200 g
  • de tomate en trozos pequeños
    100 g
    100 g de tomate troceado en conserva
  • de agua
    200 g
  • pastilla de caldo de carne
    1
  • hoja de laurel seca
    1
  • de tomillo fresco
    1 ramita
    1 cucharadita de tomillo seco
  • de pimentón
    1 cucharada
  • de patatas peladas en dados de 2 cm
    800 - 1000 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 492 kcal / 2056 kJ
Πρωτεΐνη 26 g
Λιπαρά 31.3 g
Υδατάνθρακες 26.7 g
Φυτικές ίνες 3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.6 g
Νάτριο 134.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων