Συσκευές & Αξεσουάρ
Tuna nicoise salad (gut health)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
extra virgin olive oil70 g
-
lemon juice only½
-
kefir (see Tips)40 g
-
apple cider vinegar (see Tips)20 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
water1000 g
-
kipfler potatoes peeled and cut into halves lengthways8
-
eggs4
-
fresh green beans trimmed200 - 300 g
-
tuna steaks (sashimi grade) (see Tips)400 g
-
extra virgin olive oil spray or olive oil, to brush
-
mixed leaf salad120 g
-
cherry tomatoes or 4 tomatoes, cut into quarters200 g
-
pitted Kalamata olives drained50 - 100 g
-
fresh anchovies drained8
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1917.8 mg
Πρωτεΐνη
42.2 g
Θερμίδες
2411.7 kJ /
574.2 kcal
Λιπαρά
33.3 g
Φυτικές ίνες
6.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.9 g
Υδατάνθρακες
23.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Nourish your gut 2 with Louise Keats
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTeriyaki salmon bowl
1h 15min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Mango salmon bowl
40min
Prawn stir-fry
25min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
White fish and lemon risotto
30min
Curry coconut fish with spiced lentils
30min
Sicilian prawn salad
40min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Pas d’évaluation
Moules Marinière (mussels)
35min
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35min