Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón

Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón

4.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porciones

Υλικά

  • 1000 g de agua
  • 2 cditas de sal o al gusto
  • 250 g de arroz basmati
  • 200 g de hojas de espinaca fresca en trozos
  • 4 filetes de bacalao, frescos (aprox. 600 g)
  • 4 - 6 cáscaras de limón amarillo en tiras (solo la parte amarilla)
  • 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 10 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
  • ½ cdita de fécula de maíz

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 463 kcal / 1938 kJ
Πρωτεΐνη 34 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 51 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 739 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων