Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón

Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón

4.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porciones

Υλικά

  • de agua
    1000 g
  • de sal o al gusto
    2 cditas
  • de arroz basmati
    250 g
  • de hojas de espinaca fresca en trozos
    200 g
  • filetes de bacalao, frescos (aprox. 600 g)
    4
  • cáscaras de limón amarillo en tiras (solo la parte amarilla)
    4 - 6
  • de crema para batir (30-40% grasa)
    150 g
  • de jugo de limón amarillo, recién exprimido
    10 g
  • de fécula de maíz
    ½ cdita

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 463 kcal / 1938 kJ
Πρωτεΐνη 34 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 51 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 739 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων