Hojaldre de poro, mejillones y almejas

Hojaldre de poro, mejillones y almejas

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
6 porciones

Υλικά

  • 300 g de almejas frescas
  • agua la necesaria para cubrir las almejas
  • 1 ¾ cdita de sal fina
  • 200 g de mantequilla sin sal en trozos pequeños (1-2 cm) y congelada
  • 200 g de harina de trigo
  • 90 g de agua fría
  • 20 g de aceite de oliva extra virgen
  • 400 g de poro en rodajas de 1 cm
  • 40 g de vino blanco seco
  • 500 g de mejillones frescos limpios
  • 50 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 3 pizcas de pimienta blanca molida
  • 1 huevo batido

Βαθμός δυσκολίας

δύσκολη


Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 394 kcal / 1653 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 28 g
Υδατάνθρακες 22 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 17 g
Νάτριο 281 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων