Hojaldre de poro, mejillones y almejas

Hojaldre de poro, mejillones y almejas

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
6 porciones

Υλικά

  • de almejas frescas
    300 g
  • agua la necesaria para cubrir las almejas
  • de sal fina
    1 ¾ cdita
  • de mantequilla sin sal en trozos pequeños (1-2 cm) y congelada
    200 g
  • de harina de trigo
    200 g
  • de agua fría
    90 g
  • de aceite de oliva extra virgen
    20 g
  • de poro en rodajas de 1 cm
    400 g
  • de vino blanco seco
    40 g
  • de mejillones frescos limpios
    500 g
  • de crema para batir (30-40% grasa)
    50 g
  • de pimienta blanca molida
    3 pizcas
  • huevo batido
    1

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 394 kcal / 1653 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 28 g
Υδατάνθρακες 22 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 17 g
Νάτριο 281 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων