Pannacotta aux œufs de saumon

Pannacotta aux œufs de saumon

4.0 19 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
6 portions

Υλικά

  • 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 1 de citron jaune non traité zeste et jus
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de crème liquide 35% m.g.
  • 3 brins d'aneth frais et un peu pour la finition
  • 200 g de lait écrémé
  • 80 g d'œufs de saumon dont 1 c. à soupe pour la finition
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 6 brins d'aneth frais

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portions

Πρωτεΐνη 4.8 g
Θερμίδες 590 kJ / 142 kcal
Λιπαρά 12.5 g
Φυτικές ίνες 0.3 g
Υδατάνθρακες 2.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων