Świąteczny łosoś w cieście francuskim z sosem berneńskim

4.8 402 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

Łosoś w cieście francuskim
  • fileta z łososia, świeżego bez skóry i ości
    700 g
  • estragonu, suszonego
    1 ½ łyżki
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • mąka pszenna ilość do oprószenia blatu
  • ciasta francuskiego świeżego, gotowego (ok. 275 g)
    1 opakowanie
  • białko
    1
Sos berneński
  • masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
    150 g
  • cebuli szalotki pokrojonej w ćwiartki
    70 - 90 g
  • białego wina, wytrawnego
    80 g
  • estragonu, suszonego
    ½ łyżeczki
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • żółtka
    2
  • pieprzu cayenne, mielonego (προαιρετικό πεδίο)
    1 szczypta

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 961.1 kcal / 4021.2 kJ
Πρωτεΐνη 43 g
Λιπαρά 70.6 g
Υδατάνθρακες 33.6 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 32.1 g
Νάτριο 923.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων