
Συσκευές & Αξεσουάρ
Polish egg salad with tartar sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
pickled cucumbers cut into pieces100 g
-
pickled button mushrooms drained (approx. 170 g after draining)230 g
-
mayonnaise (see Tips)150 g
-
sour cream100 g
-
sugar (optional)1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper to season
-
eggs hard-boiled12
-
fresh dill leaves only, roughly chopped, to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
431.8 kcal /
1813.4 kJ
Πρωτεΐνη
15.7 g
Λιπαρά
9.6 g
Υδατάνθρακες
7 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.6 g
Νάτριο
882.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Easter around the world
28 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurried carrot and ginger soup
40 λεπτ.
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 λεπτ.
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 λεπτ.
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1ωρ. 20 λεπτ.
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2ωρ. 30 λεπτ.
Mushroom cappuccino
25 λεπτ.
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1ωρ.
Meatballs with Romesco sauce
1ωρ. 40 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1ωρ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Falafel
25ωρ. 30 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.