Cream of tomato soup

Cream of tomato soup

4.6 219 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • garlic clove
    1
  • onions cut into halves
    50 g
  • butter or olive oil
    30 g
  • fresh tomatoes cut into halves
    700 g
  • tomato paste
    70 g
  • salt
    1 tsp
  • sugar
    1 tsp
  • dried oregano or dried mixed herbs
    1 tsp
  • water
    500 g
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    1 tbsp
  • pouring (whipping) cream
    100 g
  • fresh basil leaves plus extra for garnishing
    2 - 4
  • fresh parsley leaves only
    1 sprig

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 205.8 kcal / 864.3 kJ
Πρωτεΐνη 2.5 g
Λιπαρά 16.8 g
Υδατάνθρακες 9.9 g
Φυτικές ίνες 3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.1 g
Νάτριο 912.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων