Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
16 pieces
Υλικά
-
bread loaf of choice, thinly sliced (approx. 5 mm thick)1
-
extra virgin olive oil plus extra to brush5 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
eschalot cut into halves1
-
garlic clove1
-
cornichons4
-
caper berries rinsed, drained and stalks removed1 tbsp
-
wholegrain mustard2 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
sea salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to season1 - 2 pinches
-
sashimi grade tuna cut into pieces (3 x 4 cm) and frozen for at least 45 minutes200 g
-
egg yolk1
-
micro basil to serve
-
edible flowers to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
242.7 mg
Πρωτεΐνη
6.2 g
Θερμίδες
427.2 kJ /
101.7 kcal
Λιπαρά
3 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Υδατάνθρακες
11.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCommunity fave brown rice salad
55 λεπτ.
Pork gyoza with soy dipping sauce
1ωρ.
Bacon and spring onion potato salad
1ωρ. 5 λεπτ.
Vegetable spring rolls
1ωρ. 10 λεπτ.
Curried carrot and ginger soup
40 λεπτ.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 λεπτ.
Tandoori chicken
45 λεπτ.
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1ωρ. 40 λεπτ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Seekh kebabs
50 λεπτ.