
Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
16 pieces
Υλικά
-
bread loaf of choice, thinly sliced (approx. 5 mm thick)1
-
extra virgin olive oil plus extra to brush5 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
eschalot cut into halves1
-
garlic clove1
-
cornichons4
-
caper berries rinsed, drained and stalks removed1 tbsp
-
wholegrain mustard2 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
sea salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to season1 - 2 pinches
-
sashimi grade tuna cut into pieces (3 x 4 cm) and frozen for at least 45 minutes200 g
-
egg yolk1
-
micro basil to serve
-
edible flowers to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
101.7 kcal /
427.2 kJ
Πρωτεΐνη
6.2 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
11.8 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Νάτριο
242.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurried carrot and ginger soup
40 λεπτ.
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 λεπτ.
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 λεπτ.
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1ωρ. 20 λεπτ.
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2ωρ. 30 λεπτ.
Mushroom cappuccino
25 λεπτ.
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1ωρ.
Meatballs with Romesco sauce
1ωρ. 40 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1ωρ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Falafel
25ωρ. 30 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.