
Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
16 pieces
Υλικά
-
bread loaf of choice, thinly sliced (approx. 5 mm thick)1
-
extra virgin olive oil plus extra to brush5 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
eschalot cut into halves1
-
garlic clove1
-
cornichons4
-
caper berries rinsed, drained and stalks removed1 tbsp
-
wholegrain mustard2 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
sea salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to season1 - 2 pinches
-
sashimi grade tuna cut into pieces (3 x 4 cm) and frozen for at least 45 minutes200 g
-
egg yolk1
-
micro basil to serve
-
edible flowers to serve
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
101.7 kcal /
427.2 kJ
Πρωτεΐνη
6.2 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
11.8 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Νάτριο
242.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBuffalo Chicken Spring Rolls
1ωρ. 30 λεπτ.
Baked salmon cheesecake
26ωρ. 35 λεπτ.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 λεπτ.
Oysters Mignonette
5 λεπτ.
Parmesan gelato
4ωρ. 30 λεπτ.
Grain free wraps
15 λεπτ.
Shichimi togarashi seasoning
1ωρ. 10 λεπτ.
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 λεπτ.
Pork and chicken terrine
3ωρ. 20 λεπτ.
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 λεπτ.
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
Καμία βαθμολογία
Thai watermelon salad
50 λεπτ.