
Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
16 pieces
Υλικά
-
bread loaf of choice, thinly sliced (approx. 5 mm thick)1
-
extra virgin olive oil plus extra to brush5 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
eschalot cut into halves1
-
garlic clove1
-
cornichons4
-
caper berries rinsed, drained and stalks removed1 tbsp
-
wholegrain mustard2 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
sea salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to season1 - 2 pinches
-
sashimi grade tuna cut into pieces (3 x 4 cm) and frozen for at least 45 minutes200 g
-
egg yolk1
-
micro basil to serve
-
edible flowers to serve
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
101.7 kcal /
427.2 kJ
Πρωτεΐνη
6.2 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
11.8 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Νάτριο
242.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChilli and cheese nachos
35min
Community fave brown rice salad
55min
Smoked salmon terrine
24h 25min
Scallops with pea purée
25min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10min
Greek Fava dip
50min
Greek cabbage salad
5min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1h
Citrus seafood salad
1h