
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
575 g
Υλικά
-
chicken livers trimmed500 g
-
fresh thyme2 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
-
freshly squeezed lemon juice3 tsp
-
lean smoked bacon cut into pieces120 g
-
eschalots (approx. 5), cut into half100 g
-
unsalted butter170 g
-
Madeira wine (see Tips)70 g
-
ground black pepper½ tsp
-
crackers or toast, to serve
Διατροφή ανά 575 g
Θερμίδες
2507.3 kcal /
10490.6 kJ
Πρωτεΐνη
104.1 g
Λιπαρά
209.7 g
Υδατάνθρακες
34.1 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
111.4 g
Νάτριο
1187 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix creating something incredible
92 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBuffalo Chicken Spring Rolls
1ωρ. 30 λεπτ.
Baked salmon cheesecake
26ωρ. 35 λεπτ.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 λεπτ.
Oysters Mignonette
5 λεπτ.
Parmesan gelato
4ωρ. 30 λεπτ.
Grain free wraps
15 λεπτ.
Shichimi togarashi seasoning
1ωρ. 10 λεπτ.
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 λεπτ.
Pork and chicken terrine
3ωρ. 20 λεπτ.
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 λεπτ.
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
Καμία βαθμολογία
Thai watermelon salad
50 λεπτ.