
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
575 g
Υλικά
-
chicken livers trimmed500 g
-
fresh thyme2 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
-
freshly squeezed lemon juice3 tsp
-
lean smoked bacon cut into pieces120 g
-
eschalots (approx. 5), cut into half100 g
-
unsalted butter170 g
-
Madeira wine (see Tips)70 g
-
ground black pepper½ tsp
-
crackers or toast, to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 575 g
Θερμίδες
2507.3 kcal /
10490.6 kJ
Πρωτεΐνη
104.1 g
Λιπαρά
209.7 g
Υδατάνθρακες
34.1 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
111.4 g
Νάτριο
1187 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix creating something incredible
92 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChar siu bao pork buns
6ωρ. 35 λεπτ.
Patatas bravas with chorizo
1ωρ. 20 λεπτ.
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 λεπτ.
Chicken 65 and green chutney
1ωρ. 5 λεπτ.
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 λεπτ.
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 λεπτ.
Jalapeño poppers
35 λεπτ.
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2ωρ. 30 λεπτ.
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 λεπτ.
Spiced garlic prawns and calamari
15 λεπτ.
Mushroom cappuccino
25 λεπτ.
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1ωρ. 30 λεπτ.