Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
575 g
Υλικά
-
chicken livers trimmed500 g
-
fresh thyme2 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
-
freshly squeezed lemon juice3 tsp
-
lean smoked bacon cut into pieces120 g
-
eschalots (approx. 5), cut into half100 g
-
unsalted butter170 g
-
Madeira wine (see Tips)70 g
-
ground black pepper½ tsp
-
crackers or toast, to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 575 g
Νάτριο
1187 mg
Πρωτεΐνη
104.1 g
Θερμίδες
10490.6 kJ /
2507.3 kcal
Λιπαρά
209.7 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
111.4 g
Υδατάνθρακες
34.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Thermomix creating something incredible
92 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPrawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35 λεπτ.
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 λεπτ.
Spiced garlic prawns and calamari
15 λεπτ.
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 λεπτ.
Parmesan gelato
4ωρ. 30 λεπτ.
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Chicken Jalapeno party poppers
50 λεπτ.
Shichimi togarashi seasoning
1ωρ. 10 λεπτ.
Chicken and avocado risoni salad
40 λεπτ.